dag 14 - min favoritplats

jag har inte hittat min favoritplats än, gissar på att den är på ett lyxigt hotell utomlands i 35+ med massa vänner.
skulle bli så tråkigt inlägg om ja slutade där, så går direkt över på nästa dag!
dag 15 - någon du saknar

saknar att umgås med tess! But, people change.


Och även med mira! Oss får ni ingen bild på eftersom dom ja har är från 2009 haha ):

cashen rullar in

gick i skolan, åkte till robin, åkte och tränade, kom hem. Standard! 
Och när jag kom hem låg det en påse med massa smågrus och 150kr till mormor lagt där, inte fel alls eftersom jag hittade en tröjis ja ska köpa imorn! Haha sen tänkte jag bara "vafan ska jag göra av småpengarna?" Så kommer jag på att jag har kvar en sådan som på bilden nedan, som jag haft flera år och aldrig lagt i en krona i själv. Det är ca 900 riksdaler där i, inte fel alls! ska fylla på nu hihi.



Förresten så är jag arg idag.................



im in love

Jag är evigt tacksam Eric Olsson för att om du inte länkat något hade jag aldrig hittat min sanna kärlek.

SE
PÅ 
DOM.

Tror jag tuppar av snart alltså... Dessa snyggingar hittar man på: http://nyheter24.se/modette/martinhansson/





Kanske VÄRLDENS snyggaste människor, med VÄRLDENS snyggaste stil.









Dag 13 – En bild på dig och en vän






Jag och Mattias hihi. Min bästa killkompis för dom som undrar, som förresten fyllde år i helgen så grattis här på efterskott lillgubben ;)

follow me, everything is alright.

igår bloggade jag inte ok, var hos robin hela dagen så hann inte heller, idag har jag bara varit hemma faktist! 
har inget att skriva, att jag grinar för att de är snö, att ja skrattar för att den kommer tina bort vilken dag som helst hihii. Fast det måste vara snö på jul, sen kan det försvinna. Och typ bli sommar i april <3

Och jag har ätit choklad hela dagen, marabou på skolan, mina jävla chokladkolor när jag kom hem sen hittade jag kladdiga fina smorda kladdjävla brownies. Så kommer jocke och ska baka kladdkaka? vilket jävla särbarn... Jag hatar kladdkaka, ser ut som bajs, smakar bajs, det bara droppar överallt..Om den inte blir stenhård? Alla recept är ju lika men de blir olika varjegång. och bränns i halsen, NEJ man ska inte äta kladdkaka.





Dag 12 – Någon/några du alltid har roligt med

ååh lätt mina småtöser Linnea & Johanna! Dom kan man ju inte ha en enda dålig stund med haha. Alltid så glada och positiva och inställda! Älskar att umgås med dom, samma värdelösa humor osv. Tro mig det FINNS inga charmiga blider på er på min dator flickor, men hittade en hyffsad! 



boy you got my heartbeat runnin' away

blev ingenting ikväll, istället stannade jag hemma och myste osv..Lika bra.










PS robin är pricken över i:et.

dag 11 - varför jag började blogga

Haha ja gud, varför..VARFÖR?  Det vet ja inte själv, jag ville inte ens börja fråga ELLA SVANSKITBERG som tvingade mig )))): Sen är de väl för att ja själv ska kunna kolla tillbaka på vad jag haft för mig  i mina uga år. Hade inte precis tänk skapa värsta kissiebloggen och förväntat mig 150 000 läsare!



:)

yo mannen

orkaaaaar inte ta upp vad som hände igår de blev ganska bra bortsätt från natten.
Sitter hos cajsa nu och ska väl snart dra hemn och äta. Sen kanske vi skulle vara med Simon. Skulle egentligen vara med Robin men såblev det itne. Hatar Cajsas tangentbord omggggg kan inte pricka knapparna.... Medans cajsa duschar underhåkker jag mig sjölkv med en sånhär :


Har du fått en kyss den närmsta veckan? - ja najs va

Vem tillbringade du minst två timmar med idag? - Cajsa
Hur lång' är du? - 164
Skriv hela ditt senaste sms - "hej babe" hahaha Jetmir ):
Föredrar du att ringa eller skicka sms? - ringa

Vilken är din favoritplats? - något sånt har jag nog inte
Vart tror du att du befinner dig om tio år? - i min lägenhet någonstans i sverige
Tycker du om kinamat? - JA?<3333333
Vill du ha barn? - gud nej
Föredrar du havet eller en bassäng? - basse yo

Vad spenderar du helst pengar på? - mat

Är du cool? - som ingen annan

Har du kvar klädesplagg från då du var liten? - mor min har säkert något sånt

Vad har du närmast dig just nu som är rött? - min mobil..eller mina naglar

Vilken var den senaste boken du läste? - någon i skolan

Har du haft sex under de senaste två månaderna? - ja förfan gud så najs

Har du någon piercing? - puppan

du någon tatuering? - nej satan

borstar du tänderna varje dag? - ja

har du någonsin skolkat? - japp när jag var fett crime

Provat röka eller snusa? -  jaman

Vad är ditt mobil nummer? - 0738240844

Vad ska du göra ikväll? - vara med Cajsa och epicface eller med robin OM HAN KYSSER MINA FÖTTER

Har du några syskon? - ö sitah

Hur mycket pengar har du på din mobil? - 111 kr!!!



16.15

och jag har nyss vaknat?!?!?!? haha allt är förstöööööört. Skulle ju somsagt på fotboll, så väckte mamma mig nu och sa att det var imorn? Så hela gårdagen tog jag det ju lungt och gick och la mig precis efter jag kommit hem. äolwghi w3riv9putyivoeirgjfkd. Så ställde nyss in den imorgon så jag får ha en fri dag! Haha ful jag är, men jag måste ):
Sätter igång att städar mitt rum, behövs verkligen allltså. Nu blir jag som en redig dam, fram med dammtrasan och dammsugarn!



EN BILD PÅ MITT DAMM

i got MILK on my fucking lips

hena bohan. Kom nyss hem, jag och cajsa åkte till skm och det dröjde inte länge innan vi åkte upp till skb istället och var med robin och viktor. däckade så skönt ett tag där sedan kom timmy och vi åkte runt lite med honom, dockan och nordgeeen. Skjutsade hem 3 alkholister och smet sedan hem efter det! 

NU sitter jag och trycker i mig pizza osv. kom just på att jag glömde fluppen hos robban ))):
Ska nog ta och lägga mig snart, ska ju upp och spela fotboll imorgon!






it's to cold outside,for angels to fly

tjena folket omg sitter här med Cajsa k. Vi ska käka o dra ut eller något :PPPP Vi kanske ska till MAtforssss annars till skm mabye. Hahaha jag är så jävla vacker, sitter och skrattar åt mig själv ):



hjälp?!?!?

Åååh nu är det så att min nuvarande och trogne partner till telefon



Haha ):

Den tänkte gå i pension. Och jag är värdelös på telefoner, tänkte om man kunde få lite tips?!?!? Inge snordyrt nu, de vore onödigt eftersom jag tappar mina mobiler helatiden, så vill inte köpa något som ja kommer ha sönder på en gång!

Dag 10 - Det här upprör mig

Ska försöka komma fram till någonting som inte är så självklart, som typ "när folk ljuger och sviker ". Tror dom flesta blir upprörda över det. Men jag reagerar väl lite extra när.. Haha när min dosa är borta ): känns osm jorden går under då, är den inte i sängen så finns den inte! När det är slut på oboy hemma är också ett panikfall, finns ju inte mycket bättre än oboy! Att åka buss på kvällen är inte heller en höjdare, får alltid en dålig känsla i magen när jag gör det. Kan bero på att jag och bussar på kvällen/natten inte har så fina minnen ihop. Mest av allt blir jag UPPRÖRD ( haha hatar det där ordet. ) när folk är så dumma att dom inte förstår att jag är oseriös Hur många gånger ska jag måsta ta upp att orka vara seriös?



Denna bild föreställer en apa med plast i munnen som jagar en annan apa som inte kan se.

alla har väl fallit nån gång i trans, fått känna den där viben av sann romans?

tjena, har inte uppdaterat lol sen jag vet inte när. Hade studiedag idag, så igår var jag med cajsa och fler. Vaknade och åkte till robin, så nu har jag nyss kommit hem därifrån och hunnit lagt i en till brun färg i håret och hoppas på mörkare resultat. Imorgon vet jag inte riktigt vad jag och Cajsa ska ta oss till, det får vi se då!



Tycker om denna vackra bild, utan syfte.

Resultatet

Nu är jag brunett! Eller väldigt ljusbrun iallafall. Här är resultatet:



Så nu ska jag bara slänga i en röd färg någon dag så blir det förhoppningsvis bra!

omg shit on the grain

Sitter med hårfärg i håret igen! nu jäävlar ska det rosa bort, nu blir det brunt!



motherfucker

Sitter och pumpar oboy och dricker dubstep medans jag pluggar. Tänkte bjussa på godingar man bara måste älska!














If i had a kid i would name it bass, so its okay if i drops ittttttttt

Dag 8 - min första kärlek

Kan ju inte säga att jag har haft många? Har inte heller så stor lust att ta upp detta ämne så hoppar direkt  till dag 9 - Mina drömmar.

Omggg vart ska man börja?

För mig är inte rikedom det viktigaste (det är på andra plats) som för dom flesta andra. Men först av allt vill jag ha kärlek. Och det betyder inte att det måste vara världens perfektaste drömkille som alla tjejer drägglar efter. Utan så länge jag har en familj som funkar (vilket det oftast gör) och ställer upp för en. Och många vänner och bekanda runt omkring mig, inte falska sådana. Så känner jag mig älskad. Men visst vill jag ha man också! Helst någon som är ganska olik mig, men ändå fattar dom flesta beslut likadant och har ganska samma åsikter om det mesta.

Jaja, honom ska jag som sagt helst bo rikt med! Förhoppningsvis.. Är självklart nöjd om jag har ekonomi nog att flytta hemifrån så fort som möjligt. Vid 18 så att säga. Hellst i en annan stad. Kanske inte i stockholm som dom flesta andra. Men längre ner iallafall. Vill ha en hund också, eller 2. En golden retriver & en Moppsjävel! Men så kommer det nog inte bli eftersom jag kommer ha jobb och därför inte ha tid med en hund. Så får väl bli en katt. Jaja hissa era intresseflaggor nu. Barn tänker jag då aldrig ha planer på, hoppas jag. Aldrig före 35 iaf, sen får man väl se om man börjar tänka annorlunda.. Vill leva klart mitt eget liv innan jag ska påbörja ett nytt! Självklart ska jag också ha körkortet avklarat direkt när jag blir 18.

Går skolan just nu som det ska, att jag får hyfsat höga betyg alltså, så hade jag tänkt mig att söka till en linje som finns i östersund som är inriktat på psykologi. Vilket jag är intresserad av eftersom jag älskar att hjälpa människor och att komma fram till lösningar samt att planera. Kommer jag in där blir det förmodligen att jag flyttar dit efter nian, så får se till att sköta mig! Skulle det inte bli så, så vill jag fortfarande kunna bli psykolog, men kommer då gå samhälle på typ västermalm. Därefter gå högskola några år och förmodligen flyttat hemifrån och jobbar deltid på något/några ställen.

Så ser min framtid ut hittills, inom dom kommande 5 åren! 



Frågestund...........again?

Alltså, det är roligt.. och jag är så dålig på att blogga. Så kör en frågestund och den avslutas när jag känner att ja har så mycket frågor så det är värt att göra ett inlägg med svar ;)



Svarar som sagt på det mesta.

Stockholm ligger öde, och världen håller andan

Hello snorunge, har nyss kommit hem. Åkte till Robin direkt efter skolan, sedan ner till GA och åt kebab, det var den äckligaste kebab jag käkat, och jag har smakat många......

Tror jag fått nån crush på kent igen förresten, kan inte sluta lyssna på dessa godingar <3



you can hate but never break me

yooooo. Sitter och proppar i mig marmeladmackor, har nyss kommit hem från robin och GARBO. Måste dock lägga mig nu känner jag eftersom jag inte sov så mycket igår. Och för att jag ska upp ganska tidigt och vara på västermalm för att lyssna på någon om hitler eller vad det var haha.

På tal om ingenting så vill jag ha skor.

Midcut boot
Detta blir nog dom som kommer till mest användning i vinter!

Jenna 0118270-21 bull ta

Eight 410al10694 nedvik u

och dom skulle inte heller sitta fel

ok

jävla fittsär sax och kam. Hon som jobbade där LOOOVADE att det inte skulle bli lila och att det skulle bli mahogny(?) Färgat. ALLTSÅ MÖRKRÖTT & BRUNT. visst det såg bra ut när jag hade i färgen :



Det var SÅ jag ville ha det? som när det var blött. Sedan torkar jag det..



skiter i hur ful den där kuksnippäckelbilden är för det blev ingen skillnad? DET BLEV LITE ROSA BARA VAFAN SKA JAG GÖRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
tar livet av mig snart

hej

stör med lite godsaker så här på kvällskvisten. 














Tack för att du gjorde min dag <3

Arg jävel om Dag 7 - Det här är jag bra på:

funderar seriöst på att sluta läsa din blogg bara pga dedära inlägget. Fy-satan vad vidrigt


Hahahahhahhahahahahhahhhahahahahhaah i think i love you

Dag 7 - Det här är jag bra på

Ouff detta kan bli svårt. Men försöker väl lite!

Att memorera saker, eller nej det kanske jag inte ens är bra på? Haha jag vet inte. Men jag är bra på att komma ihåg saker, och på att planera. Har även bra sifferminne och minne för datum. Lär mig ganska snabbt nya saker och ger inte upp så lätt. Jag är bra på att pusha andra och på att övertala andra. Är bra på att grisa ner, på att göra andra ledsna och på att slåss fuck aina.


Har brist på bilder så ni får på ett mysigt underliv




Dag 6 - Mina rädslor

Döden! Utan tvekan, det är min största rädsla. Kan inte tänka mig ett liv utan till exempel min pappa, utan fanny, utan min katt... Utan mig själv? Vart hamnar jag när jag dör? Tror faktist att man får ett liv som något djur eller något. Hoppas på det iallafall, tänk om man bara ligger och kan inte tänka och allt bara är svart?

Sedan har jag ju andra saker jag verkligen inte tycker om :

Mörker
Clowner
Fötter
Ensamhet
Hat
Kärlek
Tystnad
Sjukdomar
Spindlar
Larver
Myrägg
infektioner
När saker förändras
Att bli gammal
Att få barn

Svar på kommentarer!

http://eemmajohnsson.blogg.se/ om http://berglundmatilda.blogg.se/2011/november/its-like-an-angel-came-by-and-took-me-to-he.html

..är det där jag?!?!


Ja Emma, det är du!



Anonym om Godnatt

varför är du chockad? 

Hade jag velat att alla skulle ha möjlighet att veta det hade jag antagligen skrivit det, fråga mig lite mer personligen istället om du känner mig :)


kan inte du visa hur du har fixat/ fixar dina ögonbryn, och hur du fixar ögonskugga osv..? så grymt fin !

Tackar! Jag vet inte, kanske om jag får tid. Har inte så stor lust att sitta med en kamera 1cm från ansiktet heller...Men kan göra mitt bästa!



vars har du köpt din konverse tröja ? (: jätte bra blogg

Tack så mycket! I turkiet haha ;)



vart är tröjan ifrån?
skulle vara jätte snällt utav dig om du svarade i ett inlägg :)

Från Gina, är dock ganska säker på att den inte finns kvar.




har hon en blogg? :)

Japp, http://carrrohden.blogg.se/




äter kanske kakor kanske och kanske pluggar kanske



Jag har inte tid för någon romans, allt jag vill är bazz dig så fort jag får chans.
Lägg dig i sängen, gör dig klar för min dans. KLÄ AV DIG NAKEN!

Beslutsångest

Alltså har stått i detta val hur länge som helst. Kan verkligen inte bestämma mig! Nackdelen med det rödbruna är att man inte kommer kunna ha så mycket färggranna kläder till det och att det är så vanligt att alla har det. Nackdelen med det mellanblonda håret är att håret blir så jävla slitet av att blekas. Så kommer nog få klippa det en bit, men det växer ju ut så snabbt på mig ändå så det är inget större problem. VAD TYCKER NIIII?



in my head

Tjo! Igår var vi hos robin ett tag. Sov hos carro och nu ska vi till birsta & äta och lite grejer sen drar vi nog till robin igen ! Ville bara snabbuppdatera så ni inte trodde jag var död. 



tjo this is carro

fuck aidin

tjo människor

Dagen började med skola yo. Efter det drog jag till Lindas skola sen gick vi på stan en stund. Sedan skulle jag mäta Moa och Carro för att dra på oss onepiecens och dra ut och dela ut lappar! Var ju någon tjejkväll på stan. VÄRDELÖST. seriöst jag HATAR TJEJEEEEEER. vad är fel på er haha? Fittkrullbollar omgggggg. Vad förstår folk inte i att vi hade på oss dom för att göra REKLAM, och dela ut BLAD om att det var REA. Nej men kolla snett ni och tro att vi vill vara pyjamas-twins <3333333 Vi grinar då, promise. Jaja, sen köpte jag med mig mat från donken och åkte upp till Kalle och åt i skm. Var där till nu med Moa Carro Fanny Ullet Viktor och Tobbe. Carro sover här, vi ska upp 7 och jobba på sporthallen då, sedan träna och åka dit igen. Efter det får vi de vad kvällen bjuder på! Sover nog hos Carran imorgon. Men ha en fin natt allihopa!











Hittade min kärlek <3

i got passion in my pants, and i aint afraid to show it.

Haha vem fan bryr sig om vad jag gjort idag egentligen? Jaja... Jag vaknade upp, tidigare än vanligt eftersom jag skulle till vin & sprit. åkte dit och bytte om, kom in och såg att jag var den enda tjejen där? JAHAAA då får man reda på att man ska vara på västermalm och prova på byggrejen! Så jag åkte dit och var där hela dagen. Sen åkte jag till stan en stund och efter det hem. Sen kom fanny och vi drog till simon med några.

Är hemma nu och imorgon måste jag gå med onepiece på stan och dela ut papper ååh fuck aina jao.. Haha men lätt värt det eftersom jag får en valfri onepiece för det!



Omg vad äckliga tår han hade uscha haha ): Men denna blir det!

Dag 5 - Det är får mig att gråta

Meeen, jag gråter aldrig! bara i regnet hehehehhe ok ne seriöst nu

Jag gårter väl när någon som står mig nära är ledsen, medlidande you know. Eller när jag bråkar med någon som jag bryr mig om, om jag blir sårad eller om jag är jättesur, så kan någon bara säga någonting jag i vanligtvis skulle skratta åt, en liten kommentar så börjar jag gråta heheheehehe. Men det är inte ofta, orka grina fett töntigt :PPP



Dag 3 & 4

Dag 3 - en gammal bild på dig själv

Antar att det är roligast för er att se gamla fjortisbilder haha, so here u go!



Hw33jjzzz call miewh? §§§



aawså varför sähger allaeh aetth jah harr puCHupp?!?! duw wwet ingeth om minaeh br'o'zzt ? oeh slutahh säwg att jah tupperra hårehts?!




Dag 4 - mina bra & dåliga sidor.

Har jag redan skrivit om, dom hittar du där -> http://publishme.se/2594931/entries/article/143309521/
ja jag är kass och vet inte hur man gör såna där grejer du vet.

Godnatt

Orkar inte göra något märkvärdigt inlägg, är fortfarande i chocktillstånd verkar det som eftersom alla säger att jag ser livrädd ut haha ):

Ha en trevlig natt alla trogna bloggreaders!

Dag 2 - Detta ångrar jag

Gissar på att de flesta skulle svarat typ "mina misstag", men ångrar faktist ingenting jag gjort för det skulle jag aldrig lära mig någonting av. Man måste vara ung och dum för att bli gammal och vis! Visst kan jag ta tillbaka saker jag vräkt ut mig om andra när jag varit arg, men såna saker menar jag nästan aldrig. Men nej, ingenting annars!

NU
kom jag nyss hem, åkte direkt efter skolan till dollarstore med Cajsa hehehe och köpte Cola choklad och tuggummin. Ok raise youre intresseFLAGS. Sen tittade jag efter jackor på stan, hittade som vanligt ingenting. Efter det åkte vi upp till ullet och umgicks med honom, Timmy, Mira & Carro. 

Sen har vi min älskade lilla snoppunges blogg som jag inte ens tittat in själv än haha ): Men ska göra det nu... Tycker jag ni också ska göra för hon e NAAAJS

lindawidmarkk.blogg.se



Dag 1 - En resa du minns.

En resa jag minns, måste ju vara i september då jag åkte till Turkiet, Alanya igen. Vill dit igeen åh så jävla härligtttt.Men kan lägga upp lite bilder som finns på facebook också, men även som ni in sett.







Fucking våg äter mig


Hano och mami








Tyckte synd om dom hemlösa katterna så köpte kattmat till dom haha ): Blev poppis kan jag lova













This is it.

Tjenis, kom nyss hem. Lägger upp bilder sen för Amanda har dom på sin kamera.

Tänkte bara berätta hur snygggg denna tjejen är...Angelica Blick ni vet?!?!?!? Åååh döör ju, vill göra mer ljusa slingor och klippa av mig håret när jag ser naaa. Stilen ska vi ju inte prata om ens, OMGGGGGG dö. En bild säger mer än tusen ord, så här kommer en bok :












Så jävla snyyyyyyygg!!!!!!

http://nyheter24.se/modette/angelicablick/

Jag är namnet som du har på armen, det kommer alltid vara vi. vi kommer alltid ha Paris.

Såhär söt är jag när jag ska till ljustorp och äta osv. Min moster bor där, tro inte att jag är galen!

Drar väl igång med en sån här lista eftersom jag uppdaterar så dåligt nu!


Dag 1 – En resa jag minns
Dag 2 – Detta ångrar jag
Dag 3 – En gammal bild på dig själv
Dag 4 - Mina bra/dåliga sidor
Dag 5 - Det här får mig att gråta
Dag 6 - Mina rädslor
Dag 7 - Det här är jag bra på
Dag 8 - Min första kärlek
Dag 9 - Mina drömmar
Dag 10 - Det här upprör mig
Dag 11 – Varför jag började blogga
Dag 12 – Någon/några du alltid har roligt med
Dag 13 – En bild på dig och en vän
Dag 14 – Min favoritplats
Dag 15 – Någon du saknar
Dag 16 – Något du vill lära dig
Dag 17 – Om jag vann en miljon
Dag 18 – Det här hade jag på mig idag
Dag 19 – Något jag ska göra innan jag dör
Dag 20 – En bild på någon du älskar

What can i do? Love is like glu.

TJO, jaja slänger upp bilder på det lilla skräpet jag köpte idag.


Genomskinlig skjorta i gamaldags rosa


Haha ser ut som harembyxor på bilden ): Men det är väl nå kostymbyxor, var assnygga på iallafall!


Underkläder TROR JAG

this is a dream for the weaker

Igår har jag bara 2 fula bilder från min mobilkamera hihi från kinarestaurangen. Men efter vi varit där drog vi ju som sagt till Robin men 2 till. Fast hans katter var socialare än dom så vi kan säga att vi umgicks med dem :)


Haha biffN


Också snyggingen själv <33333333


Nu kom jag nyss hem från birsta, alltså jag hatar birstaaaa man hittar aldrig någonting, är man i stan på samma affärer så hittar man sjukt mycket? Ååh. Jaja köpte iallafall detta till far min! Och något klädsplagg, kan slänga upp bild på de snart.





Haha söt jag är ibland )))))))))))):

they don't know what we been trough, they don't know about me and you.

tjena grabbar. Vaknade 8 för att hinna iväg till ncc hallen för att spela fotboll. Var äckligt trött så det gick inte så bra haha ):
Hoppade in i duschen när ja kom hem sen direkt i sängen för att få sova några efterlängtade timmar. Hinner sova 15 min SEN SKA JAG TILL STALLET? Åkte dit med fanny och fick nya fina vänner jag matade med fil och tuppmat :)
Nu ska vi snabba oss och dra ner till stan och äta kinamat sedan upp till pRiCkEn och vara med honom och en hemlig person!



Haha twinsen ):



O
orka vända pån

The perfect foot

Japp här har vi den vacke, ståtlige, stolte och framförallt FRAMGÅNGsrike foten.





jetmir slyna

har inget liv så sitter och fördriver med jetmir slyna just nu. Sen ska jag gå ner till min morbror som fyller 18! Efter det ut en sväng med timmy som fått körkort idag grattis gubben :D ska baka en kladdkaka till honom nu hihi. Kanske tittar förbi hos ullet sen om han är snäll!




seriösa tjejen ger dig en seriös blick

it's like an angel came by, and took me to heaven

Kom nyss hem, har varit så jävla lättirriterad i 2 dagar nu. Så spyr jag ut elaka saker på er behöver ni inte ta åt er så värst mycket! Nu ska jag väl ta en låång dusch och vräka i mig mat, sedan lägga mig i sängen och deppa, tänka över vad jaag ska göra med min bullmage SAMT vänta på min älskling. Letar upp någon äcklig bild på nån ful människa så detta inlägg blir fittkul. Jaa åh ha ha gu så kul fuck you



Okej första jag hittade, INTE ALLS 1 ÅR GAMMALT ok nejnej

lol hej

tjena kompisar, sitter i g-son's lya och chillar galet med honom, jens, adam och cajsa. skb 4life. sen ska vi till ullet tror jag hihi



GRATTIS ADAAAM


hwo's gonna save the world tonight?

Nyss kommit hem från helex.l Min kropp spricker snart för jag är så BIFFFFFF





Mina muskler slår jocke wiklanders med hästlängder, vet att han läser detta så ha ett bra liv.

Haha jag borde sova ): godnatt.

how do you do that shit?

Hej gubbar, lägger upp bilder från dagen. Har bara koimmit hem och firat mamma min med släkten och proppat i mig massa onyttigt. Som om jag skulle bry mig :PPPPPPPPPP











holla at me

Najs att sluta halv 12. Nu sitter jag med Cajsa som ska på uvecklingssamtal haha lycka till :***

LISELOTTE fyller år idag. 38 år gammkärring nu ju!
Säg grattis bitches.
Haha här är min söta, fina, rara present till mamma min hiihihihhi <3



Kreativ va? Kan börja ta betalt för presentinslagning. Ring mig om ni behöver hjälp :)

Love = Låt ove våldta er

Åååh sitter och tittar runt på olika sidor... skulle inte sitta fel om domma kläderna bara dök upp i garderoben:

















when i say jump, you say how high?

Najs uppdatering va?

Men har faktist bara varit i skolan igår, kommit hem och tagit en powernap, sen drog jag och Cajsa till ullet och var där med han och Gustav. Vi kollade på snuskfilmer och dom mobbade mina tår. Sedan direkt när jag kom hem la jag mig bara ner i sängen och slocknade. Så det var först nu jag har tillfälle att uppdatera faktist. Har vart i skolan och haft utvecklingssamtal. Gick jättebraaa, nu sitter jag hemma och ska strax äta, sen kanske jag drar till Ullet igen och umgås med honom och Timmy :)


Hahahha bjuder på en bild tagen för över ett år sedan, fan va fulaa haha


Oh come, the lord will give you rest

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ

Jag jätteglaaaaaaad, utan anledning faktist haha :D Nej får tacka gabriel ahl den jäveln för han gjorde min morgon underbar tiiiiihihihihihi. Kommer säkert va såhär trots att : Det är måndag, skolan börjar och jag har inte sovit på hela natten. Skiter väl en krigare i! Nu ger jag mig av till skolan, hejdå snoppsura människor






i'm sexy and i know it

yo. sitter här med oboy och mina mingelmackor men tonfiskröra haha ): ÅÅÅH VAD GÖR MAN? Har utklassat Robin 3 gånger på röj flaggor, har hunnit blivit förbannad, har hunnit kolla igenom hela arkivet på existenz och har även hunnit läsa dom klassiska statusarna på facebook om att det inte går att sova.
Kan du inte sova? Ta gärna kontakt med miggggggggggg <3<3<33<







make me fat!

Åååh mums. Bakade nyss chokladbollar och brownies med vit, mörk & mjölchoklad. Så uunderbart gott!













Hoppas ni blev sugna :PPPPPPPPPPPPP

Tipsss

tina nami om Go and call youre bitches, cuz there's gonna be a party:
gör du nått speciellt för att hålla din hy så fin?:)

Tack! Nej jag gör ingenting speciellt faktist. Använder smink som dom flesta andra tjejer, men är väldigt noggrann med att inte somna med det på. Jag använder en vanlig sminkborttagning från nivea och skrubbar ansiktet noga med Demons & Angels ansiktsskrubbbb




hittade ingen bild så lånade denna från en annan blogg.


Jaja, varför jag tänkte göra ett inlägg var för att jag tänkte tipsa om en grej som funkar prima för er med slitet hår. Alla har väl olivolja hemma, och det är säkert många som hört det men aldrig prövat det eftersom det finns källor som säger att det inte funkar. Men det gör det visst! Bara ställa sig över diskhon och hälla i olivolja i heela håret och knåda in i hårbotten. Sen har man det i så länge som möjligt, och duschar där efter ur det med ISKALLT vatten och schampo och balsam. Man kanske får ta lite extra schampo om man haft i det flera timmar. Efter nån gång är det jättemjukt och glansigt. 




NU

Haha jag märkte att jag var jätte öm i hela pannan. Visst, jag KAN ha slagit huvudet igår men det har jag inget minne av så det tror jag inte. Så blev jätte orolig för att jag har fått massa finnar i pannan nu. Sprang direkt till badrummet och kletade in hela pannan i tandkräm ): Haha sjuk man är. Så jag är jättesnygg nu. Fast det är faktist effektivt, men man blir jättetorr eftersom tandkrämen torkar ut finnarna och då också huden. Men är man duktig på att smörja in sig är det inga problem!

Like we allways do in this town

Okej, ni som läser min blogg vet förmodligen vem jag är. Dock inte hur jag är. Har fått höra så galna saker om vad personer trodde om mig tills dom lärde känna mig, så tänkte berätta lite bra och dåliga sidor om mig! Ååh det här kommer ta tid..

Bra sidor

Alltid glad

Det tror jag dom flesta som känner mig kan hålla med om faktist. Det är väldig sällan jag vaknar på fel sida, speciellt på helgerna. Okej om jag är sur nån gång på morgonen i skolan, inte så konstigt när man måste gå upp tidigt och ut i kylan, trängas på en buss osv för att komma till en särklass. Okej nu ska jag inte klaga! Men det är nog en positiv sak att vara glad.


Bra självförtroende

Någonting så många fler borde ha, speciellt mina fina vänner. Jag vet inte riktigt hur jag byggt upp det, but what doesn't kill you makes you stronger.. Ligger nog någonting i det! Så klagar någon på mig, på att jag är ful, dålig, tjock osv.. I just laughing at you guys, ni kommer ingenstans med att klaga. Skillnad om ni säger åt mig när jag gör fel eller bara är lite kritiska av er. För kritik det tål jag! Dock inte när människor håller på att trycka ner andra, det visar bara att ni är svaga, fega människor. Och ni som kallar mig dryg, tro mig det vet jag att jag är. MEN, ingen tvingar dig prata med mig!


Lätt att lära känna nya

Det är jag glad över, att jag hur lätt som helst kan lära känna nya människor. OM JAG VILL. Endel har jag bara inte lust att släppa in i mitt liv och ger kanske bara korta kommandon när dom försöker prata med mig, vissa har jag något emot sedan tidigare och vill helt enkelt inte lära känna. Men är jag på rätt humör osv så är jag inte rädd för att ta intiativ precis!



Dåliga sidor

Envis

Det är alltid jag som har rätt, så du vet. Jag ska alltid ha sista ordet, mina förslag är alltid dom bästa. Sådan är jag bara. Envis som en snoppåsna.


Egoistisk

Alltså det är väl ingenting överdrivet. Och jag är det verkligen inte mot alla. Men ibland tänker jag bara på mig själv i första hand, lite för mycket. Visst, man ska inte vara FÖR givmild och tänka på andra så mycket så man glömmer bort sig själv. Men jag borde nog bli lite mer åt det hållet. Dock behandlar jag oftast andra som dom behandlar mig.


Vet inte när jag ska sluta

Det kanske inte var en nyhet att jag är en dryg och oseriös person. Dock kan det bli så mycket att jag får svårt att skilja på när det är det är dags att vara allvarlig och när det är lek. (haha "lek" kom inte på något annat ): ) Så då mitt i en allvarlig stund, kan jag komma med mina värdelösa kommentarer/skämt som bara jag förstår och stå och skratta så jag gråter. Pinsamma stunder, men what to dooo?



Och någon borde skjuta mig

Tjena nolifers, kom nyss innanför dörren och nu vet jag inte riktigt vad som händer. När jag kommit till Moa chillade vi där en stund med Carro, sen drog vi ner till Timmy och segade ett bra tag tills Pullet kom. Då drog vi ut i discobilen! Haha fyfan för honom alltså.. Först körde han upp och lämnade oss vid en fittäcklig kyrkogård, går ut ur bilen och kommer och klättrar på rutorna så vi skiter ner oss. Efter det kör han in i en okänd skog så han förstör hela bilen och våra hjärtan </3 Men vi kom fram till södra berget där vi satte oss och skådade den vackra utsikten över sundsvall!

Okej från mördarbil...





Till discobil bitches !




Där tog även rösten slut yo

Go and call your bitches, cuz there's gonna be a party

Nu skjutsar syster min mig upp till Moa, så drar jag ut med henne och Carro sen!

Så här ser jag ut ikväll :





Gör något inlägg när jag kommit hem!

hej min fru, det är göran

tjo horses, lördag är det och jag fick gå upp klockan 9!!!!!! Bara för att jag skulle åka iväg till ncc hallen och träna. Haha jag har tränat 3 träningar på hela sommaren, inte varit med på en enda match osv på typ 2 år. Nu satan ska jag skärpa mig och flytta mitt arsle till gothia till sommarn. Nu ska jag duscha bitches så fuck you



LoL här står jag med tandborsten i högsta hugg!

Let's do it like they do on the discoverychannel

Hahahah jag är så jävla roliiiig. Sitter och kollar igenom massa bilder på datorn och hittar massa man inte ska titta på på natten..








Hahahahhaa förlåt <33 men ingen ser att det är du, och den är gammal och redigerad..eller?








HAHAHHAaaaöööööorkar inte...Tur man är snygg.

the cracks begin to show

Tjena muppar.
Trodde det skulle bli värsta värdelösa kvällen med tanke på hur det började. Vi skulle till bergsåker trodde jag men blev upplockad och så åkte vi till HULISTUGAN?! Jaha skulle sitta där vid en brasa. Okej let's give det en chans, sen skulle vi åka och sno ved någonstans haha där gick fan gränsen när dom inte ens hadde  ved. Dom kunde fan gått på krogen istället. Så vi vandrade ner till trogne Jocke Söderström aka Eric Saade, var där typ en halvtimme och ringde efter skjuts och värmde oss en stund. Sedan drog vi upp till Amanda i Bosvedjan, var där och chillade resten av kvällen.

NU

Har jag precis handtvättat massa grejer så sitter här med kliande kletiga tvättmedelsfingrar.. Har också städat heela mitt rum.


Min kamera är paj så har inget att ta med mig när jag ska ut! Istället för ingenting så kommer min underbara W660i till undersättning haha..







hahah forever alone on the floor emma



BEN <3

one, two, three, four. Unu, dos, tres, cuatro.

Slänger upp ett snabbt inlägg för nu ska jag klä på mig och ringa Emmsan sedan drar jag!



Stand up little girl, a broken heart can't be that bad.

Godmorgonnnn. Vaknade nyss av att mamma kom med frukost på sängen åt mig hihi<3
Har inte mycket att säga, ingenting händer och jag vet inte vad som kommer hända.. Bara att jag ska gå och ringa Tess nu.




i can't stop

Kan ju bju på lite bilder från konflägret när jag ändå håller på !



haha koncentrerad...














Livsfarlig!




SUPRISE

Jaja glömde kameran, kvalitén är najs. Men hur cool är inte denna?!?!?!??!


Oh mamma sa, du är ett trubbelbarn.

Tjorv. Jag kom nyss hem, tråkig kväll bortsätt från att den slutade med donken (som vanligt). OCH en griscool sak som gjorde hela min vecka. Haha fyfan alltså. Kan inte avslöja än eftersom jag har filmat det. Kommer upp en film senare när Videofyme har slutat grina. 

NU sitter jag och häller i mig dricka och väntar på att något ska hända... Har kommit på att jag inte har någon ro. Jag ska alltid vara ute och springa, haha fan va gammal jag låter ): Men det är sant. Saknar att bara ligga hemma och mysa? Men hur kul är det ensam då?! OH DUUUDE I NEED A MAN.

Har dålig humor ok här kommer underhållning.





Now it's too late to live

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ

Sitting här med Cajsa, hon ska ut. Då ska jag ut..VI ska ut. Vart ska vi? Vad ska vi göra där? Vilka är vi med? VARFÖR? Mmmh bitches det vill ni allt veta va.. OK

This is what im looking like  todaj OK?





doubBBle chin here we go

Efterbliven

Haha här är en video på hur kul vi hade... Observera att det är Matilda NORBERG och inte jag.


Står och låtsas inte se, att du står precis bredvid.

Hello människor

Jag har nyss kommit hem typ. Pappa kom med mat till mig på sängen och har fixat min dator hihi vad gullig han är. Haha sitter och tittar igenom skolkatalogen också, najs. Fyfan vilken besvikelse jag fick när jag tittade på mig haha döööööö hatar skolfoton. När jag fick hem det i BRA kvalité såg det ju faktist najs ut men nu ser jag ut som en stenad torsk, jaja what to dooooo. 
Det var iallafall sjukt jävla tråkigt, och det är så sjukt tråkiga folk i min grupp. Ska lägga upp ett klipp på hur vi hade det..

Bjuder på en bild som gjorde min dag idag och en najs låt

Hahahaha hittade den i skolkatalogN





RSS 2.0