Oh, snap.

TJENA DÖINGAR

Jag låg och sov i min fridfullhet, så ringer emma och väcker mig!?!?!?!?!? Så inser jag att vi har konfrimationsläger ååååh då var det ju bara att gå upp och packa..Fick ta en prommis till Fanny och hämta mitt smink som jag glömt där. Nu ska vi snart åka ner till hemköp och köpa godiss och sedan ge oss av till GA! Kommer dock inte bli någon bra uppdatering. Här får ni lite snygga bilder!









Man måste dö några gånger innan man kan leva

Fan va dåligt jag uppdaterar! Ditt fel.

Idag gick jag ju till fanny som sagt. Vi ställde oss i köket direkt som dom fruntimmer vi är och tillagade en väääldigt god middag till oss 2. Det blev dock över mat så det räcker i en vecka framåt. Ibland skulle man haft en karl! Det blev fläskfilé (trodde vi) Som visade sig vara en kylling.Och vitlökskroketter till det <3 Efter det drog vi till timmy och var där ett tag, sen gick jag bort till Coop för att jag skulle träffa Jocke som var ett bra tag sen. Vi gick och pratade en jävla bra stund innan jag skulle tillbaka till Timmy och Fanny, som nu befann sig nere hos ullet. Så det tog yttligare en timma att hitta dit haha, mitt lokalsinne </3 Kom dit och satt och kollade på film med timmyulletfannyochgustarv. 


NU, sitter jag och smeker min katt på tossingarna och tar massa fula cambilder.








LoL fick en tvilling





Make me up

Hade lovat bilder på vad jag använder för smink. Here u go.

Använder inte foundation på sommarn och början av hösten, däremot på vindern använder jag mer smink.
Jag använder mig iallafall av denna:



Sen alltid solpuder för att inte se blek och stel ut..Man måste ju de lite levande ut!




Sen ögonbrynspenna, som för mig är viktigast. Vilken färg jag använder mig av ser ni på bilden.


Sedan en guldig ögonskugga. Ska jag göra något annat än att typ gå på skolan gör jag en speciell sminkning med massa olika nyanser av bruna ögonskuggor så ögonen ser större ut eftersom jag har jättesmåa ögon.



Mascara använder jag typ aldrig, äger inte ens en nu så har ingen bild att visa upp!


I want it all, i want it all inside of you.

Tjo people, sitter här helt newwashed L*L på min engelska. Jag ska bege mig av till fanny nu, vi ska steka vofflor och greja sen drar vi ut och gör någonting ikväll. Bara att höra av dig om du är sugen på äventyr! Nej men vi kanske ska till Timmy och chilla pung yo. 
And remember...



Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Om du älskar mig
Kommer jag lämna dig
Och om du lämnar mig
Kommer jag att älska dig
Om du älskar mig, kommer jag lämna dig. Och om du lämnar mig, kommer jag att älska dig.

Men jag föll för dig och du förtjänade en nominering för rollen du spelade.

Jag står utanför din dörr bara för att säga att jag aldrig, aldrig känt mig så ensam.

Du behöver inte säga, att du hittat nån annan. För jag kan känna det varje gång vi är tillsammans. Hur kan du be mig, be mig att förstå? Sätt dig själv i min sits så kan du, kan du leva så.

Vad jag bryr mig om nu, är att du kommer nära mig, även om det är försent att älska dig. Och vad jag bryr mig om nu, är att se din blick så sårad. När alla löften klingar falskt, nästa gång du lovar någon allt. Vad jag bryr mig är att du kallar på mig, även om jag inte kommer tillbaks till dig.

De kunde säga vad som helst till mig, de kunde dra åt helvete. Men ett enda ont ord om dig, har alltid fått mig upp i ringen.


Citerat från väärldens bästa Håkan<3 Alltid finns det texter och låtar som passar in på en.
Gjorde nyss en lista med det bästa från Håkan lite snabbt. Har dock inte fått med allt men det kommer väl eftersom. Checkckk it out.


Det bästa från Håkan! <- the fricki'n list


Dinn'rrrr

MYS




Minn snyggpizza..ser avtändande ut ):


Danci'n spider

Det låter förjävligt kasst

Sitter och pratar droger och alkohol med mamma haha LooooooooooooooooooooooooooooooooooL
Hon fösöker skrämma mig, vilket kasnke är ganska vettigt tänkt av henne. Hon säger även att jag har skrämt upp folk när jag varit på fjongen. Now im gonna fight for my körkort.

Ska baka pizza nu, senare skulle jag varit med mira som blev sjuk. Kanske ska vara med Carro och Moa och hoppas på nån myskväll eller något.



Oh, somtimes i get a feeling

LoL på att få klagomål på bildre som innehåller alkohol. Vart  är vart är världen påvääääg



























Hi, my name is...u will never know grrrrr

Haha får aldrig nooog! Han är insane






Och övrigt skräp <3














Rob

Tjosan people. Sitter hos Robin med Cajsa, dom ligger i sängen och myser på och grisar sig. Och jag sitter här och pluggar haha fuckkk ):
Har inte mycket att skriva, har  varit en helt vanlig skoldag och det lär ju fortsätta som det är nu ett ag. Hoppas på att det händer något innan jag ruttnar. Har masa bilder från dagen jag lägger upp.



Stannade och tog en lunch på Ikea. Världens godaste maat <3



Den trogne <3

Dessa närbilder ..










grodor

Funderar på om det blir en tidig natt idag, tänkte lägga mig med pannlampan igen haha. Eller iallafall en natt före 2. Imorgon ska jag vara på balders hov på morgonen igen, kanske kan se till att få med mig kameran då. Nu ska jag duscha och sedan lägga mig och vänta på att min framtida man ska ta kontakt med mig!
Har inga bilder på vad jag gör, eftersom jag inte gör någonting.. Så det blir en egobild!




Haha fan vad jag skelar ser jag nu. LoL

Dani Shay & Justin Bieber

Alltså det är sjuuuukt. Har sett henne flera gånger men först nu ser jag hur sjukt lika dom är!






Måste lägga upp Justin Biebers nya låt mistletoe också. Han är så äckligt snyggg och låten är faktist bra.. Haha shame on me )):




I don't give a fuck!

Bjuder på ögon och örongodis 0kr/hg var tacksamma.






In mah rooom

Vettefan vem det var, men nån ville att jag skulle visa hur mitt rum. Visst visst. Let's go.


När man går innanför the door är detta blicken man får yo






Häär ska det upp en fet tavla på marilyn monroe. Japppp


Haha såg nu att se ser ut som jag har en loska på tvn på bilden, tror det är skuggan eller något.

WHERE ALL THE MAGIC HAPPENS



Hey barbie, i can be yaa black ken.

Tjenis, vaknade som ett spöke men släpade mig ändå upp och iväg till skolan, gick på en lektion, blev avundsjuk på Gabrjel och förflyttade mig hem. Fyfan vad trött jag är, ska sova snart. Men jag ska faktist plugga idag igen, tro det eller ej men jag ska satan bli psykolooooog måste ha mvg i allt...... Nej nu blir jag dryg igen pusspuspuspuspsuusps

Tog lite bilder på särbarn i skolan idag.




















Life's a beach. I'm just playing in the sand.

Gotta ruuuun, jag vet inte om jag orkar göra något efter skolan. Fast om något dyker upp att göra är jag väl med på det. Men det jag ville komma till är att om jag bara åker hem lär det ju bli rejäält med uppdateringar idag!

IM OFF


Spread a little love, just say hello.

Ligger här med myskatten min och ska försöka läsa en cosmopolitan. Vad märker jag? Pappamin har tagit bort lampan min så har inge ljus...Haha så ligger och fular mig med en pannlampaaa åh orka ):
Jag har gått upp i vikt, inget konstigt alls med det eftersom när jag satt uppe och fikade förut kom jag på mig själv. Jag var inte ens hungrig, inte ens sugen på något. Men jag visste att dom krispiga mackorna med nyskuren grisstjärt och BUTTER skulle tillfredsställa mina smaklökar så proppade i mig fyra jävla mackor och kanelbullar på det...Call me fat.

Omnomnomnomnomnm eller vad alla emos skriver

HISS & DISSSSSS



HAMBURGARE

Åååh om det bara fanns ord. Äter minst en hamburgare om dagen om jag ska vara ärlig. Det finns ju inget bättre och man tröttnar aldrig! Det finns alltid ett nytt ställe att pröva, med nya sorter och storlekar och former. Låter perverst kom jag på men grrrr Hammisar <3


NATTFOLK

Orka tråkiga människor.. Nattfolk när två personer är som tröttast (roligast) Bara sitter och pratar om ingenting måste ju vara greaat. Ute, på telefon, på FB whatevvaaa.


VÄRDELÖSA SAKER

Haha gör ju guld för stunden att se på värdelösa reklamer, att folk berättar en lång historia utan någon poäng, att äta meningslösa saker. Att göra saker bara för att..För att man kan!


BEARPUSSYS

Måste vara det bästa köpet jag gjort, min björnpuppppaa, så varm och mysig..Mjuk och hårig. Snygg, and it got baaallz. Även nu låter jag pervers LoL :ppppp


Dubstep

Bästa musiken som finnsnsnsnsns, bortsätt från Håkan <3 Inget slår honom. Men det mest irriterande måste ju vara när någon kommer och säger "stäng av skitmusiken och sätt på riktig musik" Ouuuff let me hit ya.

Återkommande Mode

Syftar inte på erikshjälpen & myrorna nu haha. Men till exempel, bland det snyggaste som existerar måste ju vara hög midja som det var på..Inte fan vet jag 60talet? Hwo cares. Hög midja på kjol, bykor, shorts.. Pastellfärger också, asnajs om man matchar rätt och det inte sitter på fel person. 


Killar

Thank god att han gjorde ett kön med snopp. Kan misstolkas, men killar är såå mycket bättre än tjejer. Dom börjar inte bråka om något patetiskt som dom flesta tjejer gör. Tillexempel vem som gjorde sönder vems grejer, eller vem som har längst ögonfransar haha.. Sedan pratar dom inte med varandra på 5 månader. Pojkar kan man säga vad man tycker till utan att dom går och sprider det på 15 min och sedan vet hela ens stad om det. Mycket lättare att umgås med helt enkelt.




Humorlösa svenne torrbollar

Hat till dom utan humor, dom som tittar snett när man drar väärldens roligaste skämt. Dom som inte skrattade åt min korvvideo... Dom som tror man är efterbliven bara för att man har roligt, dom som inte förstår när man är oseriös.


ICA

Dom har höjt priset på marabouchoklad igen, fuck aina :PPPPPP


Mens

Tjenis jag vill vara kille och dingla med min penis och slippa blöda ur underlivet en vecka i månaden. Hoppas du läser detta Timmy! Du som tycker om mens. Nej men najs att få finnar, frossa så man går upp i vikt, magen blir upplåst, få PMS och kriga ner alla i sin omgivning med bara ögat. Och för att inte tala om dessa värker!


Vinter

Jaha, snö, blött, kyla, plåga åhååå. Det är mest bara nackdelar..Finns det ens fördelar? Jo första snön är väl alltid najs, men vadå det händer en gång om året man får det. Åka i backen, jovisst det funkar väl. Men hur kul blir det under en längre period då? På och av med pjäxor och feta kläder man inte kan röra sig i och slå sig och grrr.. Sen typ när alla halkar och slår sig är väl kul. Men sommarn ftw <3 Och Evelina nu säger du inte emot.



Okeeej najs update

Vaknade försent, hann inte blogga då. Sen kom jag nyss hem så har inte kunnat uppdaterat! 
Först var vi på birstahov, det var ganska najs. Efter skolan drog jag och mira till dollarstore, inget mer med det orkar inteeeee fett najs inlägg. Lägger upp någon kattig bild eller något.




Bilarna kör nästan över mig, men märker inget.

Anonym om Elektrosnopp:
dricker du ?

Dricka bör man, annars dör man!


Gabriel Berglund om Gooodmorgon:
Fin katt, är den våran?:)

Nej, Gabriel AHL. Vi ska skaffa en annan framtidskatt :)


Anonym om Jag fixar håret:
En fråga, skulle du kunna göra en liknande video på hur du sminkar dig för du har riktigt fin sminkning! Och visa då även vad du använder för produkter :)

Alltså, det var en jääävligt onödig video. För att visa att jag inte gör så mycket med mitt utseende. Det är likadant med sminket, kan självklart lägga upp vad jag anvönder för produkter, men förstår inte varför jag ska göra en video när jag applicerar det som vanligt folk :)


Anonym om Jag fixar håret:
har du löshår eller är det ditt riktiga? :D FIN ÄRUUUUUUUU

Tack så mycket! Det är mitt riktiga hår :)


linda widmark breeh om Jag fixar håret:
HAHAHHAHAHAH, asså du är så jävla ful matilda, hahahhaha höll på o dö då ja kolla ... hahhaha jävla gullunge


Hahah Linda du är så jävla kass som ens skrattar åt mina videos ):


ALBIN NORBERG om Matilda kritiserar.:
DIN JÄVel MIN DERBI GÅR 60 PÅ PLATTEN OCH AXXAR HELT OK ! inge mer skit om derbi !

Okej Albin, du får visa när jag kommer till Matfors :ppppPPp


i om Mystic:
hahahah måste bara få säga att jag älskar din humor!!

Kul att någon gör det! ;)


matilda om Mystic:
hahaha matilda...
jävla mongo.:*


Äh, nån måste ju vara de å!


ida om Mystic:
Hahahha fan vad sämst du är :)))))))))

Ok :ppp


fannyehrnholm ([email protected]) om Mystic:
HAHAHHAHHAHAHHA FULASTE

Haha du tycker egentligen att den är fin fanny..



Justja ska ju skriva härlite om Linda för att hon är emocutdepp, så hon mådde tydligen bättre av att vara med här ! :)
Hon heter "Linda Bästa Widmark" på fejjan, adda hotboys. Förstår inte varför hon ljuger, bästa..in my ass. hihi Ily Gmn pözz pözz xDDDD

Food

Åååh äntligen, nu mår jag inte illa längre. Tar igen maten jag missat under dagen och smeker mig på min fina runda mage sen <333

Seriöst Bigboy <3333 Letar man efter hamburgare som bara simmar i sås och lök så har man hittat rätt. Sås & Lök <3





Glass..Om du inte ser vad det är :pPPpPpppPPP 
Nej satan nu går jag upp och hämtar chips. Syns sen

Ispiration!

Kanske lite konstigt att detta inspirerar mig, men sen är jag långt ifrån som alla andra också ;) Gjorde iallafall en egen gif och klippte ur dom scenerna som mest inspirerade mig ut Rihannas nya låt "We found love" Hela videon är inspirerande så den lägger jag upp under!





Mystic

Vad gör jag ensam hemma och sjuk? Find it out!


Håkan UNDERBARA Hellström

-Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din.




Det finns inget bättre än dig. Så otroooligt mäktig, så underbart bra. Jag gråter ibland när jag hör dina underbara låtar med dina otroliga texter. Att se dig live var det bästa jag gjort i mitt liv.
All min kärlek till dig Håkan.

Gooodmorgon

Godmorgon! Har nyss vaknat och ni andra bara släpar er i skolan ;)
Fick ingen sömn igår, stannat hemma idag och väntar på att stackars lille Gabriel ska vakna med öroninflammation hihi. Är hur sugen som helst på ett tjockt BigBoy meeeeeaal så om någon vill komma hit med det är det helt ok. Har inte ätit på hur länge som helst eftersom jag har mått jätteilla. Känns som om jag bryter lagen om jag inte äter något onyttigt snart.


The man in my life<3333




NYVAKN

Lite svar

A N G E L I J N A om LET'S ROLL:
allt bra ?:)

Antar att du är ironisk haha, men ja bättre än någonsin, syns det inte? ;)


Anonym om Jag fixar håret:
vacker hår du har !
hur många besökare får du per dag?


Tack så mycket! Det varierar helt faktist. 200-500 :)


Anonym om Matilda kritiserar.:
har nog aldrig sett en moped med gaspedal och så går det när man vanvårdar en moped


Jag är inte störd...Tar folk detta seriöst?

Matilda kritiserar.

Tänkte visa här vad som inte är bra att köpa om du funderar på att köpa moppe. Detta är REN SKIT( LoL Renskit :pppp). Min gammelmormor springer 800m snabbare än denna. Den hostar som ett jävla as och inte fan finns det gaspedaler på den. Ska man ta sig ner till hemköp, ica w/e lossnar alltid avgassystemet och man får ringa någon som tror att dom kan allt osv. Vad du än gör..Köp inte. derbi senda extreme sm 08. Jävla stockholmsskit.



TOABILDER TOABILDER TOOOABILDER

Haha är tvungeeen, hittade klassiska toabilder från helgen!







LET'S ROLL

I väntan på mat så pågår detta i mitt hus...

 


They give me hugs and lots of kisses, and they asked me of my wishes

Haha asså min uppdatering på helgerna är oftast inget att hänga i julgranen...Jag gör saker precis hela tiden och har inte en minut över! NU, halv 4 vart det dags att vakna för mig och fanny, svinhungriga och döööslitna..
Alltså varför klagar alla på söndagar egentligen? Typ som att det var namnet på dagen som gör att den automatiskt blir tråkig? Sånt stör jag mig på, det blir vad man gör det till. Gör man något av en söndag blir det ju som en vanlig dag utan skola. Jaja jag tänker inte sitta inne länge till iallafall, Cajsa kommer hit strax, så ska jag göra mig iordning sen drar vi nog upp till skönsmån för att umgås.



Precis.

Elektrosnopp

Tjena, kom nyss hem för de blev kaos. Började med att jag och fanny gick och mötte ida moa och emma, sedan drog vi till mörsky ett bra tag. Efter det blir vi skjutsade upp tidd skönsberg, men det tog inte länge till innan vi drog till donken, som alltid är en trogen <3 Efter det drog vi hem och snart kanske vi drar till Arvid ett tag. Aja ni får lite bilder från kvällen.


Haha orka



True Love




Cute boys




Blev bajsis

Och här har vi mig just nu!

See ya later aligator

Japp, dessa snyggingar drar och möter upp bruttorna nu!



Nyduschad

Tjörr, nyss duschat. Sitter och väntar på Fanny som kommer strax. Vi ska fixa oss, äta och chilla lite innan vi drar ut. Tror vi håller oss i granlo ikväll, men inget som stoppar oss för det ;)



Fiiesta

Tjenispung, förlåt för bad uppdatering, men har haft fullt upp igår. Vi vaknade nyss upp hos cajsa, mås inte asbra i detta hus. Cajsa kom nyss hem från att ha lämnat tillbaka johannas telefon igår. Jävla fyllo. Igår var vi uppe i skönsberg med massa,sen kom bullen och ullet och hämtade hem oss senare. Ikväll ska jag vara med fanny och kanske Cajsa, om hon vågar. Annars är väl hon med Linnea. 



Jag i Cajsas snygga..Dräkt?

Spring

ÅÅÅ MÅSTE SKYNDA UT NU, SKRIVER INATT




Goodmorning

Måste stressa mig till bussen nu, lilljens väntar ju på mig på navet huua. Justja det är kallt ute, så måste ta min fula vinterjacka...har inte hunnit köpa ny.
LATEER




Natthumor

Det värdelösa med detta inlägg är att det inte ens är natt... Men eftersom jag inte sov igår natt så är jag så jävla trött. Har pluggat i flera timmar så började rita utan att tänka på det. Sen när jag kollar på det brister jag ut i skratt åt min egen teckning. Bra humor jojo.

Delar med mig av lite värdelösa humorgrejer



LoL



http://www.youtube.com/watch?v=KsyZoAy8XGk&feature=results_main&playnext=1&list=PLF2D79D5BA1329FE3


http://www.youtube.com/results?search_query=fj%C3%A4rilslarvens+s%C3%A5ng&aq=1&oq=fj%C3%A4r


http://www.youtube.com/watch?v=bW6jp3E3pAk&feature=youtu.be

Tre feta överasskningar




i said to myself, WTF

Lol. Jag pluggar, tredje gången på 2 år. Ändå har jag najs betyg, det är en naturbegåvning!
Har prov på tarmludd och tarmsaft och sådant mysigt imorgon. Mums, man får välja på att ha ett vanligt prov och ett svårt, och jag tänker ta det svåra, komma hem och visa er  hur smart jag är. Japp, ett bevis om någon kallar mig osmart! Med det säger jag godnatt..tror jag. Drar hem nån film jag lägger en recension på sen eller något ;)



Svar på frågor

Läsare om FRÅGESTUND:
Lägg ut bider på ditt rum, det ser så fint ut.

Tackar! Det kan jag nog göra redan senare idag.


Läsare
om FRÅGESTUND:
Kan inte du lägga upp på hur du sköter ditt hår! Vad du använder för produkter osv. Älskar ditt hår!!!

Jag kan göra ett litet inlägg om det, annars skulle videon bli på en minut eftersom jag inte gör någonting alls nästan ;)

Anonym om FRÅGESTUND:
vad tycker du om ;
ebba falgen
emelie ytterbom
vera ring
olivia jacobi
hanna ek
yasmine gisslin
amanda håden
alicia landin
cecila nyberg
jaqcueline nisenvall
lina trudeson

Haha alltså, vad är grejen med att veta vad jag tycker om folk? Det angår inte er.

:) om FRÅGESTUND:
vart har du köpt din converse tröja? :)

Den är köpt i Turkiet :)

nicki minaj om FRÅGESTUND:
Om DU!!! skulle ge bort pengar till en av dina kompisar vem skulle du då ge dom till? och varför?

Det skulle nog vara Cajsa, för hon har bjudit mig på så mycket så de kommer inte gå att betala igen :o Eller Mira, hon är fattig <3

jennie om FRÅGESTUND:
Om du får välja en Outfit att ha under ett år, hur skulle den se ut? Du får alltså bara ha den Outfiten ;) Hihi

Åååh, svår fråga. Men det skulle nog vara den outfiten jag redan lagt ut. :)

adde om FRÅGESTUND:
är du trekönad?

Nej, men kanske 2? :pPpPpPP

emma om FRÅGESTUND:
hur mycket får du i månadspeng?
vilka bloggar följer du?
vad använder du för smink?
vart skulle du helst vilja bo i sverige om du fick välja?
vad vill du jobba med när du blir stor?

Åh, det vet jag inte. 500 kanske?
Följer Ellasvanberg.blogg.se, fannyehrnholm.blogspot.com, angelicablick.se, isabelles.nu och dagar jag har riktigt tråkigt kollar jag även in på kissies.se
En vanlig dag använder jag Coverstick, solpuder & mascara, fyller även i ögonbrynen. Ibland använder jag fountation, använder alltid mer smink av någon anledning på vintern än sommarn.
Det skulle inte vara i stockholm som dom flesta andra, det skulle nog vara i en normalstor stad som här, gävle eller uppsala eller utanför göteborg. Gillar dialekten på göteborgska killar ;) Men aldrig längre upp i landet!
Då vill jag helst bli psykolog! Men innan hade jag tankarna på reseledare & Kock.

ida om FRÅGESTUND:
hur många läsare har du? 
vilken typ av killar faller du för?

Det pendlar mellan 200-300 :)
Utseende eller personlighet? Äääh tar lite av varje. Det absolut viktigaste är att han har humor, har försökt med humorlösa killar. Det funkar inte ens i fem minuter. Hårfärgen bryr jag mig egentligen inte om, men det är väl blont/brunt helst. Snagg är även snyggt på rätt person. En modemedveten kille fångar även min uppmärksamhet från långt håll och får mih följa honom med blicken hihi :D

amanda om FRÅGESTUND:
tränar du, i såna fall hur? 
hur mycket handlar du kläder för i månaden?
favorit affär? 
vilka bloggar läser du ?

Yes, höll på med dans ett tag vilket jag vill ta tag i igen. Annars har jag börjat i fotboll igen :)
Oj, det har jag ingen aning om. Det är heeelt olika.
Favoritaffär, ååh sån har jag inte jag går inte på allt! Bik bok, Cubus, Gina, Carlings, Monki, Rut m.fl, h&m, Vila & Scorett Tar jag alltid en blick på!

Titta någon fråga upp.


Hano
om FRÅGESTUND:
:B?

:B!


tuff ([email protected]) om FRÅGESTUND:
brukar du ha tå ludd

Haha, only when you give it to me ;)


mira bira ejefeldt om FRÅGESTUND:
tycker du om mig sexy bitch ? <33 (A) ;: <33

Inte lika mycket som förut, du har blivit en bitch :)


lisa sammarsson om FRÅGESTUND:
vad tycker du om mig :)?

Lisa jag tycker du är världens skänaste brud som ställer upp för en. Därimot ville jag skära huvet av dig och bajsa i halsen på dig när du inte hörde av dig i fredags ;)


amandy the one and only ([email protected]) om FRÅGESTUND:
varför förstör du allt du äger och lånar? 
vem är du kär i? 
vilken linje funderar du på till gymnasiet? 
varför är din syster så sjukt jävla awesome?


Det gör jag inte alls!
Ingen
...Den som man går om man ska bli psykolog :)
Vet inte, du får fråga henne!


plopp  (fiskenkorv.hotmail.com) om FRÅGESTUND:
vem tog din oskuld? du nämner visst namn!

Blev våldtagen av en morot.


Anonym om FRÅGESTUND:
är inte din syster tillsammans med hano?


Jo? :)


wigger2 om FRÅGESTUND:
äru oskuld?

Nope.


hannelindbergh om FRÅGESTUND:
Varför i hela helvetet bor någon med så bra humor som dig så lång ifrån någon som mig?
Vill du komma hem till mig och vara med mig och rasmus någon dag? plz <333
Vad tycker du om mig? lol xD
haha lite seriösa saker också kanske..
Vem är din favoritperson på heeela jordklotet?
Vilken är din favoritmat MATilda? 
hahahah pusssss

Hahaha men gullahanneee! Jag vet faktist inte, jag bor ju i stan så du får fråga dina parents hur dom tänkte när dom valde alnö!
Ja lol du + jag + razze <3
Jag tycker du är världens skänaste tjej och skulle vilja leka med dig snart ;$$ Misstolka inte :P:P:PPPP
Min favoritperson är nog min syster yo.
men lol MATildas favoritmat är donken, lätt.
kisskiss


Simsim om FRÅGESTUND:
Do you love me? Vill du gifta dig med mig <3

Japp simsim, det vet du.


Molly om FRÅGESTUND:
Hur fixar du dig på morgonen? :)
Vem är din allra närmaste vän?
Tycker du också att sebbe är jobbig i våran klass? :PPpppppppPPPPp
Vad tycker du om mig? :)

Svarade ovanför på vad för smink jag använder, håret plattar jag bara :)
Närmaste är Fanny, Ella och Cajsa :)
Nä, han är världens skönaste prick alltså! Hihi, men han blir lite för mycket ibland.
Känner ju knappt dig, men du är en gullig och snäll tjej. Men lite tyst av sig! :)



hanna. F om FRÅGESTUND:
vad tycker du om mig, säg bara posetiva saker

Ful, äcklig, störd. Ta bort harrypotterglajjerna och spotta ut snusen grabben..



Wigger om FRÅGESTUND:
Brukar jag onanera?

Japp


Matilda om FRÅGESTUND:
Vad är det bästa du vet.?
Vem är din bästa vän.?
Vad gör du helst på helgerna.?
Hur lång är du.?
Vad tycker du om mej.?

Det bästa jag vet, är när jag får som jag vill.
Cajsa, Fanny och Ella står mig närmast.
Är alltid ute på något, det sista jag skulle göra är att "sitta hemma och ta det lungt" ;)
Jag är 164 :)
Jag träffade dig mer förut, har inte sett dig på jättelänge. men det lilla jag vet så är du grymt snäll och söt är du också ;)



Anonym om FRÅGESTUND:
hur många har du haft sex med ?

Only god knows.



Neger om FRÅGESTUND:
Brukar du onanera?
Btw, http://apps.facebook.com/freshtoday_sverige/?entry_id=1247

Dö rambo ingen röstar på din fula outfit...



liselotte om FRÅGESTUND:
älskar du ditt barn cajsa? <33333


Självklart!



Anonym om FRÅGESTUND:
Vad tycker du om 
Moa Höglund 
Emma Armstrong (jonsson)

Tycker dom är två små fittor som kan knyta sig i ett äggskal.

USCHA

Sket fan på mig när jag såg det här. Hittade den på en annan blogg, läs om du inte är pussy ;)

http://comic.naver.com/webtoon/detail.nhn?titleId=350217&no=31&weekday=tue

Im hooome

Tjenis, nu är jag hemma och döötrött.
Mot min vilja blev jag medtvingad till...inget mindre än ljustorp! (En plats mitt ute i ingenstans) Med klassen. Där fick vi bygga upp ett militärtält, avundsjuka?!?!?!?
Sen mot natten skulla alla mertjejer i min klass sova lol. Så jag gick in till grabbsen och hade det trevligt. Sen somnade jag i deras dusch. Lyckas med allt jag.

Och ni som undrar när jag ska svara på frågestunden : ville svara när jag hade tillräckligt med frågor så svarar eventuellt senare idag beroende på om det dyker upp någon till liten fråga under dagen ;)


Särbarnen jag står ut med varje dag <3



Jag och sebbe.. massagekungen :p.p.p:P:P:P:PP:P:P::PPPP

Where am i going?

Åker bort nu, innebär att jag inte har någon dator = ingen bloggning. Därimot äger jag en fiffig tekologisk sak vid namn mobiltelefon. Där är det bara att härja bäst ni vill.. 0738240844



Uppdaterar när jag kommer hem! ;)


TIPS

Tjofan, skulle vilja tipsa om en bodylotion jag själv dyrkar. Jag tror inte det bara är jag som blir väldigt torr på vintern när kylan kommer, och huden ska spricka och ha sig. Nej då är de kanon att ha en sånhär! Den är från apoteket, och jaa den heter ingenting som jag uppfattat det haha. Kroppslotion bara helt enkelt. Den luktar typ persika och det är najs att det är pump och den rymmer inte mindre än 400ml. Men allt har ju sina nackdelar också, har man väldigt känslig hud är det dåligt att den är parfymerad. Jaja, just a tip!


Galen

I frid och fröjd var jag på väg hem från skolan, när jag kommer fram till dörren..Har jag ingen nyckel med mig?!?!?! Särmatilda. Alla jobbar tills ikväll också, tur att man har en fanny några meter bort, så nu sitter jag här och vi skall tillbringa tiden tillsammans. Vi vill dra till någon men vet inte vem :pPPPPppPPPPpp

En gammal bild sen jag fanny och mattias satt på tåget till uppsala!



Fråga på på frågestunden också!

Rain

Regnet öser ner utanför och jag ska vara ute och springa i skogen hela dagen, great!
Haha stackars Cajsa har ingen laddare till mobilen, så när jag ska ringa och säga att jag kan skjutsa henne når det inte fram <3 LiCajsa får ta matforsbussen istället.

Här får ni en jävla outfit, don't scream.



FRÅGESTUND



Jappjapp, ni ser rätt! Drar redan igång med en frågestund. Ställ vafan för frågor ni vill

Moves like jagger

Tack för alla fina kommentarer! Blir så glad och får verkligen lust att blogga när jag ser dem :)

Nu har jag nyss kommit hem från hemköp, var där med mami och köpte massa fika tills imorgon. Ska ha någon orienteringsdag på södraberget, jag kan inte ens läsa en karta? Jag och Cajsa kommer följa efter någon, tappa bort oss i skogen, slå läger och käka. Fett. Innan det var vi i njurunda med folk och umgicks lite, och fyfan va kallt det blivit ute! Sjuuukt. Måstemåstemåste köpa ny vinterjacka, var och letade igenom hela stan för någon dag sedan efter en tjockare jacka med pälsluva som är antingen grå,brun eller beige. Så ser någon en sådan är det bara att säga till!

Jaja slänger upp en söt bild på livicktor och en på cajsas tillfredsställare.





Skolan

Tjenis, sitter på skolan uppe i haga och har slöjd. Har även mandarinkrig osv.
Efter skolan ska jag och Cajsa kanske vara med Robin, eller så kanske vi åker upp till skönsmån vi vet inte riktigt!



Robin och Cajjaaaaaaaan

How to love

Hatar att vakna upp med känslan av att nyss ha vaknat, och insett att det är skola. Speciellt på måndagar.
Det gör det inte bättre att vi fått nytt schema också. Innan hade vi ett för typ 7åringar, det var chill. Nu börjar vi kvart i 9 varje sag och slutar 3..

Jaja, dagens



Kör på vanligt baslinne i kostymshorts med nylontights under för att inte frysa ihjäl. För att inte göra det lika tråkigt drog jag på mig en kavaj över och på det massa smycken jag inte fått på mig än.

Film osv

a om Tröttttt:
vad har du för textstil på din rubrik?

Svar: Om jag minns rätt så heter den edwardian script.


Jag är världsmästare på att somna till film, och var på hemmakväll  en sväng förut och läste på framsidan av Juno. Bla bla bla "dom som kommer ut från bion har garanterat ett leende på läpparna efterfilmen" VA? Den var inte ens rolig, inte ens bra. Helt värdelös, dög inte ens att somna till..Lägger upp en bild så ni håller koll på vad ni inte ska se.



Får väl somna till min spotifylista istället, den är mig iallafall trogen! ->  berglunddddddd



Tröttttt

Nu har jag nyss kommit hem, fick stressa mig hem från ella för att jag skulle hinna till himlabadet. Hade någon avslutning med laget fast jag, madde och linnea planka in oss på relaxen istället ;) Eller?
Efter det riskerade jag livet och linneas pengar så drog vi oss in till Bite line och käkade.

Eftersom det är så många som ville att jag skulle skaffa blogg,nu när jag gjort det, vad vill ni ha i bloggen då? Ge förslag!


Skarp mobilkamera ;)

Nyvakna!

Tjena, ligger här nyvakna och goa och bara gosar yes. Eftersom Ella är anorexiabarn och ska åka och träna halv 2 så ska jag även på hemligt uppdrag med min pojkvän "C". ;););)
Mjaa, nu blev det intressant va?
Nejmen nu ska vi äta eller något. Peace :P:P:Ppppppp




hot stuff

YIPJZS on Make A Gif, Animated Gifs

Random shit.

Natthumor på hög nivå..


Skaffat blogg!

Nu har även jag skaffat blogg, som ni ser. Sitter hos Ella nu, vi kom nyss hem frånbion där vi har sett på svensson svensson. Den var ganska najs 6½/10 Svanar! Haha mitt i filmen satt vi och gjorde värdens fulaste skratt mogna som vi är, jag lät som en brunstig delfin och ella som en döende man. Vi har också fotograferat idag så ni får en najs bild. Piss on earth obama 4-life.


RSS 2.0